Telefon 70 70 23 10Sir Juke light

Lej en billig jukeboks - Kun kr. 1.500,-

Jukeboxen Sir Juke Light er det prisstærke medlem af Sir Juke familien. Lej en smart, lille jukebox til en attraktiv pris - med samme funktioner og sange som den klassiske Sir Juke. Faktisk er Sir Juke Light blot toppen af den originale jukeboks Sir Juke.  

Genistreger blev til light jukeboksen

Den nye Light jukeboks udgave indeholder samme muligheder som den originale jukebox Sir Juke, dog har denne billige jukeboks et knapt så kraftigt højttalersystem. Det kan der dog kompenseres for ved at leje et sæt højttaler-stativer for kun kr. 100 ekstra. Dette vil øge lydstyrken, forbedre lyden og gøre jukeboxen mindre sårbar overfor ølslatter osv.

Men den lækre Sir Juke-ånd med flot og brugervenlig navigation, DJ-funktion og massevis af temaer, et kæmpe arsenal af god musik inden for bl.a. pop, rock, R & B og soul, akkompagnement til medbragte familie- og festsange - alle de funktioner er 100% intakte i denne billige jukeboks. Light versionen af jukeboksen Sir Juke indeholder ikke lysshow eller muligheden for at lave din helt egen liste med dit favorit musik hjemmefra, det er alle ekstra features der er forbeholdt den originale Sir Juke.Du kan dog tilkøbe flot disko-lys.

”Selvhenter” jukeboks

Billig jukeboks. For at holde prisen på jukeboxen i bund på Sir Juke Light tager prisen udgangspunkt i, at i henter og bringer selv.

Jukeboxen kan leveres mod et tillæg – kontakt os for pris.

Bestil allerede nu!
Og vær sikker på at der er en Sir Juke klar til dig når du holder DIN fest
- vi leverer
- og sætter op
- vi henter
- Luxsus Diskolys (merpris)

Indtast dit postnummer og se pris i dit område:
Du kan også vælge den billigere Sir Juke Light, som du selv henter og bringer:
Indtast dit postnummer og se pris i dit område:
Byrstedhedevej 23
DK-9240 Nibe
T: +45 7070 2310
E:
Har du spørgsmål eller ønsker du at bestille Sir Juke til din fest?
Ring blot på telefon 70 70 23 10 eller bestil online nu!